tamamdır saolun bakıcam şimdiilk koyduğum linkten indirdiyseniz olabilir eski paketi uploadlamıştım yanlışlıkla şuan drive da olan güncel olan paket
tabiki varEkli dosyayı görüntüle 12669 merhaba
bu şekil hata alıyorum txadmini doyalardan kapatma şansımız yokmu
Teşekkür ettim oldutabiki var
"cd /d C:\Users\Administrator\Desktop\paket adı
start C:\Users\Administrator\Desktop\paket adı\artifacts\FXServer.exe +exec server.cfg +set svgui_disable true +set sv_enforceGameBuild 2545 +set onesync legacy
exit"
batın içine bunu yapıştırıp kendinize göre düzenlemeniz gerekmekte
Benim deneme şansım oldu fakat target filan çalışmıyoryüklüyorum şimdi bakıcam tekrar
target çalışıyor bu arada kanka f3 menude var sunucuda artı target varBenim deneme şansım oldu fakat target filan çalışmıyor
senlik sorun olabilirPaketi kurdum kurulumda hiç hata yapmadığımı düşünüyorum fakat sunucuda alt ile bankaya erişim sağlayamıyorum ilk girdiğimde apartman seçmemi söylüyor seçtiğim apartmandan çıkış yapamıyorum. Hudu denemek için arabaya bindiğimde hud çalışmadı. Nedense bir çok sorunu var gibi geldi ??![]()
Amaç paket yarıştırmak değil kanka. Adam paylaşmış isteyen istediğini kullanır. Adamın konusunu lütfen baltalama.uptar hasonun paketi her türlü alır bunu çokda şaapmayın resimlerdeki ile paketin alakası yok gidin onu indirin
Olum sen çok mal adamsın he şu forumda en gıcık olduğum insan olabilirsin. Ücretli satılan bir ürünle ücretsiz paylaşılan üründen aynı performansımı bekliyorsun ?uptar hasonun paketi her türlü alır bunu çokda şaapmayın resimlerdeki ile paketin alakası yok gidin onu indirin
isteyen istediğini kullanır kendi sunucumda kullanılan paketi paylaştım sadece olay bu drama yaratmadan bir düşünün derim. Ayrıca paket ile ilgili bir iddiam yok.uptar hasonun paketi her türlü alır bunu çokda şaapmayın resimlerdeki ile paketin alakası yok gidin onu indirin