bende öyle düşünüyorum çünkü tek tek onaylamak uzun sürecek gibiçok istek varsa direkt izni kaldırıp paylaşır mısın? Erişim izni alanlar indirip tekrar uploadlayıp zaten başka yerde paylaşabilir
bende öyle düşünüyorum çünkü tek tek onaylamak uzun sürecek gibiçok istek varsa direkt izni kaldırıp paylaşır mısın? Erişim izni alanlar indirip tekrar uploadlayıp zaten başka yerde paylaşabilir
kral ne zaman kaldiririsin peki.bende öyle düşünüyorum çünkü tek tek onaylamak uzun sürecek gibi
Yanlış anlama kral çünkü senin düşündüğün çok iyi başka yerlerde paylaşılmasın diye erişim yapmışsın ama kendini zeki sanıp erişim izni aldıktan sonra paylaşmaya çalışan illaki olacak diye dedimbende öyle düşünüyorum çünkü tek tek onaylamak uzun sürecek gibi
katılıyorumYanlış anlama kral çünkü senin düşündüğün çok iyi başka yerlerde paylaşılmasın diye erişim yapmışsın ama kendini zeki sanıp erişim izni aldıktan sonra paylaşmaya çalışan illaki olacak diye dedim
ama şöylede bir şey var en azından kimlerden cıktıgı belli oluyor o erişim verip satan elamanı forumdan banlattırdımYanlış anlama kral çünkü senin düşündüğün çok iyi başka yerlerde paylaşılmasın diye erişim yapmışsın ama kendini zeki sanıp erişim izni aldıktan sonra paylaşmaya çalışan illaki olacak diye dedim
kral dedigin evet güzelde hangisi paylaştıgı boşver yeni hesap açar fivem**** koyar hertürlü iş yapar düşünce güzel kolay kolay erişilmesini istemiyorsun ama 250 hangis ibakabileceksin.ama şöylede bir şey var en azından kimlerden cıktıgı belli oluyor o erişim verip satan elamanı forumdan banlattırdım
Oda var ama 600 istek var yazmışsın bunların 50% fazla istek atanlar olsa diğer 300 kişiden ilkaki biri fake hesap ile felan paylaşırama şöylede bir şey var en azından kimlerden cıktıgı belli oluyor o erişim verip satan elamanı forumdan banlattırdım
evet dogru knk katılıyorumOda var ama 600 istek var yazmışsın bunların 50% fazla istek atanlar olsa diğer 300 kişiden ilkaki biri fake hesap ile felan paylaşır
nereye geçelim.Akşam müsait olursam dce gelin bi istişare yapak ona göre direk açıkmı yoksa erişimlimi millete verecegimizi konuşak
Kral nerdeyse 2 gündür bekliyorum erişim için [email protected] erişim verebilir misinama şöylede bir şey var en azından kimlerden cıktıgı belli oluyor o erişim verip satan elamanı forumdan banlattırdım
ayni şekil benim içinde geçerliAkşam müsait olursam dce gelin bi istişare yapak ona göre direk açıkmı yoksa erişimlimi millete verecegimizi konuşak